AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Junior masculí perd el primer partit dels quarts davant l'Atlètic i haurà de remuntar aquest diumenge


  • Comparteix:

El Junior es jugarà el passi aquest diumenge / Font: Junior FC

El Junior es jugarà el passi aquest diumenge / Font: Junior FC

El masculí del Junior d'hoquei herba perd per la mínima (1-0) el primer partit dels quarts de final de la Divisió d'Honor al camp de l'Atlètic Terrassa. Els egarencs han fet un pas endavant en l'eliminatòria gràcies a un gol de Santi Ibáñez quan només restaven cinc minuts per al final del matx. L'equip de Jorge Dabanch està obligat a remuntar en el segon partit que es disputa aquest diumenge a la una del migdia, també a domicili de l'Atlètic, si vol ser a la Final Four pel títol de lliga.

Tot i el revés que ha suposat per al Junior encaixar un gol a les acaballes, el tècnic confia en les opcions de l'equip de cara al segon partit. Jorge Dabanch també s'ha mostrat crític amb un arbitratge que considera massa casolà.

Jorge Dabanch

La derrota no senta bé però sabem que demà ho podem aixecar. Avui no hem pogut jugar més de 20 minuts amb 11 jugadors, hem rebut moltes targetes i ens ha costat molt jugar amb inferioritat.


El guanyador d'aquesta eliminatòria es veurà les cares previsiblement amb el Polo, que ha pres avantatge (3-1) en el seu enfrontament davant el CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.