El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, ja sense al·licients, cau de manera clara amb el Vilanova

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd de manera contundent (0-5) davant el CP Vilanova, un conjunt que lluita per la permanència a l'OK Lliga. Les de Jaume Oms s'han vist una vegada més penalitzades per la manca d'objectius en aquest tram final de temporada i no han tingut opcions en cap moment després d'encaixar quatre gols en els primers 10 minuts.

El Patí Hoquei femení va perdre la categoria de manera matemàtica fa tres setmanes i està vivint els últims partits a l'Ok Lliga amb resignació i un punt d'apatia. En canvi, el Vilanova ha arribat al pav 2 de la Rambla del Celler amb la necessitat de sumar per allunyar-se de les places de descens. Les del Garraf han iniciat el matx amb intensitat i han tingut l'encert necessari de cara a porteria per agafar avantatge ràpidament.

Les visitans han monopolitzat la possessió i les ocasions i han fet fins a quatre gols en només nou minuts, una llosa que ha resultat insalvable per a les santcugatenques. Just abans del descans, Maria Figuerola ha completat el seu hat-trick particular per fer pujar el 0-5 a l'electrònic.

A la segona meitat, el Vilanova ha aixecat el peu de l'accelerador i el Patí Hoquei ha tingut alguna ocasió per fer el gol de l'honor, però finalment el marcador no s'ha mogut. El tècnic local, Jaume Oms, ha reconegut que aquest tram final se'ls està fent llarg, tot i que volen competir els partits amb dignitat.

Jaume Oms

No és que pensis o deixis de pensar en l'any que ve, l'únic que volem és acabar d'una manera digna. La primera part sempre ens pesa molt.

La setmana que ve, les santcugatenques visiten el Bigues i Riells en la penúltima jornada del curs.