Pallarols (Junior): 'L'objectiu és arribar a la Final a Quatre, estar entre els millors de la Divisió d'Honor'


  • Comparteix:

Roger Pallarols, nou tècnic del Junior / Font: Rfeh.com

Roger Pallarols, nou tècnic del Junior / Font: Rfeh.com

El nou entrenador del Junior masculí d'hoquei herba, Roger Pallarols, reconeix en declaracions a Cugat.cat que l'objectiu en la seva etapa com a tècnic de l'equip santcugatenc és situar-lo entre els quatre millors de la Divisió d'Honor, una fita que trencaria amb el domini imposat per Polo, Atlètic, Egara i Club de Campo des de fa anys. Pallarols assegura que hi haurà baixes i altes, i que en aquest sentit espera un parell o tres de reforços que ajudin a dur el conjunt a aquest estadi superior.

Després de set anys al capdavant de l'Atlètic Terrassa, Roger Pallarols és un tècnic de grans reptes i d'alta ambició. L'entrenador no té inconvenient a afirmar que el rendiment del Junior amb ell al capdavant ha de ser immediat, sense excuses, amb resultats de pes ja la temporada que ve, tenint en compte que, segons explica, té l'avantatge de conèixer bé la plantilla. Alguns jugadors els ha dirigit com a seleccionador sub 21 i a altres ho ha fet durant la seva etapa com a tècnic de l'Atlètic.

Així, ja ha comunicat que la fita ha de ser accedir a la Final a Quatre de la Divisió d'Honor, és a dir, situar-se al grup d'elit de l'hoquei herba estatal trencant un equilibri que fa moltes temporades que existeix.

Roger Pallarols

Un dels objectius que hem de tenir és classificar-nos per a la Final Four. El treball que s'han fet els últims anys ha estat bo, i això ens ha situat en aquest passet que falta.


Perquè tot això sigui possible, l'entrenador de Terrassa començarà a treballar amb el grup ja la setmana que ve, amb la intenció d'aprofitar al màxim les setmanes de juny i les primeres de juliol per arribar després de l'estiu amb l'equip el més rodat possible. Aixo sí, pel que fa a la plantilla Pallarols reconeix que hi haurà baixes i també incorporacions. El tècnic espera un parell o tres de reforços per ajudar a fer aquest pas endavant.

Roger Pallarols

Ens falten dues o tres coses per poder fer el pas que buscarem per ser entre els equips d'elit. Han d'arribar jugadors que siguin de rendiment immediat.


Ara bé, més enllà de la plantilla que pugui tenir el Junior, el que sí afirma Pallarols és que el club ha mostrat que les seves intencions no es queden en paraules, i que el Junior està fent moviments per fer el pas endavant en l'hoquei herba masculí que fa tantes temporades que pretén.

Roger Pallarols

Penso que, més que mediàtic, el que busca el Junior és un cop sobre la taula. Demostrar que les intencions són fortes.


El Junior ha acabat aquesta temporada, amb Jorge Dabanch al capdavant, en cinquena posició a la fase regular de la Divisió d'Honor, i va caure als quarts de final, precisament, davant l'Atlètic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.