El cadet masculí del Junior comença avui el Campionat d'Espanya a Les Pedritxes


  • Comparteix:

L'equip, després de classificar-se a la fase de sector / Font: Fchockey.cat

L'equip, després de classificar-se a la fase de sector / Font: Fchockey.cat

El cadet masculí del Junior d'hoquei herba comença aquest dijous la seva participació al Campionat d'Espanya que es disputa fins diumenge a les instal·lacions del Club Deportiu Terrassa, Les Pedritxes. Els de Marcel Malgosa han quedat enquadrats al grup A, juntament amb els campions català i madrileny, l'Atlètic Terrassa i la Complutense, i el segon de la Comunitat de Madrid, el Pozuelo. Els blau-i-negres van acabar en quarta posició al Campionat de Catalunya.

El Junior tornarà a lluitar aquest cap de setmana per erigir-se com un dels planters amb més potencial de l'Estat espanyol. L'equip cadet masculí, amb el jugador del primer equip Marcel Malgosa com a entrenador, arriba a l'Estatal després d'acabar en quarta posició al torneig català, això sí, un lloc poc significativa tenint en compte la gran igualtat que hi ha entre equips d'aquesta edat: va caure a semifinals davant l'Atlètic, campió de Catalunya, als shoot-outs.

Ara bé, a la final de consolació l'equip santcugatenc va caure davant l'Egara i això el va obligar a guanyar-se un lloc a l'Estatal a la fase de sector, on va vèncer amb solvència el RS Tenis, l'Atlético San Sebastián i el Hocket madrileny. El Junior debutarà al Campionat d'Espanya aquest dijous a les tres davant la Complutense. Divendres completarà la fase de grups amb un enfrontament davant l'Atlètic quan faltin 20 minuts per a les onze del matí i un altre tres hores després davant el Pozuelo.

Malgosa qualifica el grup en el qual ha caigut el seu equip com el més complicat, però no refusa accedir a les semifinals, l'objectiu que es marca per aquesta campionat.

Marcel Malgosa

Penso que si ens classifiquéssim per a semifinals podríem estar contents. Espero que competim al màxim nivell que hem jugat durant l'any.


Les semifinals es disputaran dissabte a les dues i a les quatre de la tarda, mentre que la final i el partit pel tercer i quart lloc seran diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.