El PHC Sant Cugat incorpora Silvia Montoro i tornarà a disposar de Maria Rosa Tamburini


  • Comparteix:

Montoro, amb la nova samarreta, juntament amb Jaume Oms i Francesc Marzà

Montoro, amb la nova samarreta, juntament amb Jaume Oms i Francesc Marzà

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat incorpora Silvia Montoro per a la temporada vinent amb l'objectiu de reforçar la consistència defensiva i l'experiència de l'equip. La jugadora, formada al Club Vilassar Hoquei, arriba a Sant Cugat després de jugar les set temporades passades al Cerdanyola Club d'Hoquei. Montoro se suma a la incorporació de Carolina Herrera amb l'objectiu de reforçar l'equip després de la davallada a l'Ok Lliga. L'equip també ha anunciat que recupera una de les jugadores clau, Maria Rosa Tamburini.

L'arribada de Silvia Montoro reforça una de les grans qualitats del vestuari del Patí Hoquei Club Sant Cugat, la bona sintonia que es respira entre les jugadores. El tècnic de l'equip, Jaume Oms, ha insistit que les jugadores que aterrin a Sant Cugat, més enllà de la qualitat a la pista, hauran de tenir unes condicions que reforcin el bon ambient vermell-i-negre. En relació amb aquest aspecte, Montoro ha remarcat que l'objectiu de la pròxima temporada, a més de veure la seva arribada com un repte personal, és fer equip.

Silvia Montoro

Espero fer equip i motivar-me personalment, m'agraden molt els reptes. Espero recuperar la confiança com a jugadora.


L'experiència és la gran virtut de Montoro, que permetrà al PHC Sant Cugat tenir més registres per desencallar els partits. La presència a la pista, sobretot en defensa, el xut llunyà i les transicions aportaran més riquesa tàctica i Jaume Oms disposarà de més recursos tant en atac com en defensa. El tècnic ha assegurat que la jugadora pot sumar en qualsevol estil que l'equip es plantegi.

Jaume Oms

Crec que és una jugadora amb molta experiència, té molta presència a la pista. Ens pot aportar moltíssim i pot sumar en qualsevol estil que ens plantegem jugar.


Montoro s'incorpora a les files del Patí Hoquei Club Sant Cugat i es converteix en el segon fitxatge després de l'arribada de Carolina Herrera.

Retorn de Maria Rosa Tamburini

A més d'aquestes dues novetats, l'equip tornarà a disposar de Maria Rosa Tamburini. La jugadora, una de les icones de la història de l'hoquei patins santcugatenc, estarà de nou a les ordres de Jaume Oms després d'una temporada allunyada de les pistes per motius familiars. Tamburini aportarà de nou la gran experiència amb la qual compta i la capacitat golejadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.