El Junior d'hoquei herba arrenca la temporada oficial amb el Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor


  • Comparteix:

La jugadora del Junior Pauline Brugts, en un partit de la temporada passada / Font: Enrico Hockey

La jugadora del Junior Pauline Brugts, en un partit de la temporada passada / Font: Enrico Hockey

El masculí i el femení del Junior d'hoquei herba inicien els compromisos oficials de la temporada els dies 11 i 12 de setembre, respectivament, amb la disputa dels primers partits del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor. L'equip entrenat per Roger Pallarols s'estrenarà per la Diada contra el Línia 22 HC, a les vuit del vespre al camp dels terrassencs. De la seva banda, el conjunt femení dirigit per Joan Vidal debutarà a casa el dimarts 12 a tres quarts de nou del vespre contra el Castelldefels. La fase de grups s'allargarà fins al mes de desembre.

El campionat masculí compta amb 10 equips dividits en dos grups. El Junior ha quedat enquadrat al grup A juntament amb l'Atlètic Terrassa, l'Egara 1935, el Polo i el Línia 22. El grup B el formen l'Egara, el Barça, el CD Terrassa, el Pedralbes i el Vallès Esportiu. El quadre femení el formen 9 equips i el Junior es veurà les cares al grup B amb el Polo, l'Egara B i el Castelldefels. Al grup A hi ha l'Atlètic Terrassa, el CD Terrassa, l'Egara, el Barça i el Línia 22.

Les semifinals es jugaran el 6 de desembre. La final i el partit pel tercer i quart lloc del campionat masculí es disputaran el 17 de desembre a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. En el cas del torneig femení, es disputaran el 16 de desembre al camp del CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.