El PHC Sant Cugat femení sotmet l'Horta a un sever correctiu en el retorn a Nacional Femenina


  • Comparteix:

Ester Ferrer, a la dreta, una de les jugadores del PHC Sant Cugat

Ester Ferrer, a la dreta, una de les jugadores del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení supera amb contundència l'Horta (0-6) en la primera jornada del grup B de Nacional Catalana. El debut de les de Jaume Oms ha estat rodó tenint en compte que els dos fitxatges que ha fet, Silvia Montoro i Carolina Herrera, han anotat dos gols cadascuna, la principal mancança de les vermell-i-negres la temporada passada. Maria Rosa Tamburini i Ester Ferrer han fet les altres dianes de les santcugatenques.

Jaume Oms va assegurar després del final de temporada passada que l'objectiu d'aquest curs no passava per retornar sí o sí a l'Ok Lliga, sinó per crear un conjunt sòlid que, en cas de pujar, tingués garanties de mantenir-se. Els fitxatges que ha dut a terme l'entitat vermell-i-negre pot fer pensar que es va pel bon camí per assolir aquesta fita, més encara tenint en compte el rendiment a la primera jornada d'Herrera i Montoro.

El primer rival era un Horta que ha perdut bona part dels seus efectius aquest estiu i que ha presentat un equip de mínims en la jornada inaugural. Tot i això, a l'equip d'Oms li ha costat obrir la llauna malgrat tenir ocasions clares, i ha estat finalment Carolina Herrera qui ha marcat el primer i segon gols. Des de llavors, la superioritat visitant s'ha materialitzat amb dues dianes més: una obra de Tamburini i una altra de la segona nova cara, Sílvia Montoro.

Amb el 0 a 4 s'ha arribat a la mitja part, i Montoro primer i Ester Ferrer després han arrodonit la segona meitat la golejada. Maria Rosa Tamburini, que aquest dissabte ha tornat a calçar-se els patins en compromís oficial, celebrava el nivell que s'ha mostrat i els minuts dels quals ha gaudit l'equip per seguir cohesionant-se.

Maria Rosa Tamburini

Han fet una zona molt tancada. A la mitja part ja anàvem 0 a 4, i ens ha servit per conjuntar-nos més.


La setmana que ve el Patí Hoquei torna a desplaçar-se a la segona jornada: visita el Bigues i Riells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.