El Junior dóna un cop de puny damunt la taula per superar l'actual campió de lliga, l'Atlètic Terrassa

El masculí del Junior d'hoquei herba supera (2-0) l'actual campió de lliga, l'Atlètic Terrassa, a la quarta jornada de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs s'han imposat als egarencs gràcies a la pilota aturada, amb una diana de penal córner i una altra de stroke. L'Atlètic ho ha provat fins al final sense sort en un partit molt intens que ha acabat amb nou targetes.

La igualtat entre tots dos conjunts ha desembocat en un duel travat sense cap dominador clar. Tant el Junior com l'Atlètic han tingut ocasions per obrir la llauna però l'encert de les defenses ha mantingut l'empat fins al minut 8 del segon quart. Els locals han aprofitat un penal córner per fer el primer de la mà de Javi Garcia.

Amb l'avantatge a la butxaca els blau-i-negres han fet un pas endavant i han arribat amb perill a la porteria terrassenca. Dues targetes verdes a Oriol Malgosa i Sergi Enrique han servit de bombona d'oxigen pels de Terrassa, que han dominat, sense encert de cara a gol, els instants previs al descans.

El Junior ha estat capaç de mantenir la tònica ofensiva a la represa i els de Pallarols han posat setge a la porteria visitant a l'inici del tercer quart. Gràcies a un penal córner, els blau-i-negres han forçat l'stroke i Sergi Enrique no ha titubejat per fer el segon des de les set iardes.

L'Atlètic ha posat tota la carn a la graella amb l'objectiu de retallar diferències. Els de Terrassa han acorralat el Junior a la seva àrea i han gaudit d'ocasions de tots els colors i els gustos per veure porteria. L'entramat defensiu dels santcugatencs, però, ha aguantat les estocades visitants per sumar un triomf d'alçada davant un dels ferms candidats al títol.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, destaca la imatge d'equip que han donat davant un dels candidats al títol.

Roger Pallarols

Hem competit contra el campió de lliga. Hem estat un equip seriós i hem sabut patir, estic content per la imatge que hem donat d'equip

La setmana que ve el Junior rep un altre dels equips forts de la Divisió d'Honor, el Polo.