El Junior pretén trencar una ratxa de tres partits seguits sense guanyar davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

Mariona Serrahima i les seves companyes esperen tornar a sumar de tres en tres / Font: Rfeh.es

Mariona Serrahima i les seves companyes esperen tornar a sumar de tres en tres / Font: Rfeh.es

El Junior femení d'hoquei herba espera retrobar-se amb el triomf després d'una atípica ratxa de tres jornades sense vèncer a la Divisió d'Honor. Les santcugatenques reben diumenge a les dotze del migdia el Club Deportiu Terrassa, que de fet es troba una posició per darrere, la cinquena, amb dos punts menys. Amb només un gol en els últims tres partits, la manca d'encert es presenta com el principal element a resoldre per redreçar la trajectòria.

Joan Vidal i les seves jugadores viuen dies estranys. Fa molt temps que no els costava tant guanyar, concretament des de fa prop d'un mes. Polo a la jornada 5, Club de Campo a la 6 i Complutense a la 7 han privat del triomf a les blau-i-negres, els dos primers superant l'equip de Sant Cugat. Això l'ha allunyat de les dues primeres posicions, a 10 punts de marge a hores d'ara, uns llocs on ha acostumat a habitar els últims temps.

Per trencar amb aquesta dinàmica, el Junior rep al Lluís Serrahima el Club Deportiu Terrassa, un dels conjunts a l'alça les últimes temporades, i que aterra a Sant Cugat amb una dinàmica diametralment oposada: tres victòries als últims tres compromisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.