Dos gols d'Anna Gil donen un triomf important al Junior després de tres jornades sense guanyar

El Junior femení d'hoquei herba s'ha desfet del CD Terrassa (2-0) gràcies a dos gols d'Anna Gil a la segona meitat. Partit igualat en què les santcugatenques han tornat a demostrar una gran solidesa defensiva i han recuperat l'efectivitat de cara a porteria just quan més falta feia. L'equip de Joan Vidal torna a tastar el sabor de la victòria després de tres jornades sense guanyar, i es manté a la quarta posició de la Divisió d'Honor

El matx ha començat amb pressió alta per part de tots dos conjunts, fet que comportava serioses dificultats per construir el joc des del darrere. Tant les terrassenques com les santcugatenques han fet gala d'entramats defensius molt consistents, i les ocasions de perill arribaven amb comptagotes.

A la represa, encara amb 0-0 al marcador, les visitants han arrencat millor i han tancat durant uns minuts el Junior al seu camp. Just quan més patien les locals, ha arribat el primer gol d'Anna Gil per donar tranquil·litat al Junior i abocar un gerro d'aigua freda sobre les expectatives de les terrassenques. L'estocada ha estat definitiva amb el 2-0 al primer minut de l'últim quart, obra novament d'Anna Gil. El tram final ha tingut alternatives per als dos conjunts però la victòria local no ha perillat realment en cap moment.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, ha posat en valor el premi del triomf després dels últims mals resultats.

Joan Vidal

La victòria és un premi. L'equip clarament va a més a nivell de joc i és molt important que segueix sòlid en defensa.

La setmana que ve, el Junior visitarà el penúltim classificat, el Jolaseta basc.