El femení del Junior es classifica per les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei herba


  • Comparteix:

Mariona Serrahima, protagonista del matx contra l'Egara B amb un hat-trick / Foto: Enrico Hockey

Mariona Serrahima, protagonista del matx contra l'Egara B amb un hat-trick / Foto: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba s'ha classificat per les semifinals del Campionat de Catalunya després de superar aquest dimecres l'Egara B amb comoditat (0-5) en l'última jornada de la fase de grups. Els gols de Mariona Serrahima, que en va fer tres, Anna Gil i Mariona San José, van certificar un triomf que dóna el bitllet al Junior com a segon classificat del grup B, per darrere del Polo. Les semifinals es disputaran el 6 de desembre, i el rival de les santcugatenques serà el líder de l'altre grup, que encara està per decidir entre el CD Terrassa i l'Atlètic Terrassa.

L'autora d'un hat-trick aquest dimecres contra el filial de l'Egara, Mariona Serrahima, assegura que no té preferències entre aquests dos conjunts.

Mariona Serrahima

Tots dos equips són rivals durs i sigui qui sigui qui passi, haurem de fer un bon partit per guanyar. Si anem amb l'actitud que no toca no sera fàcil.


El Junior perdrà fins a cinc jugadores les properes setmanes per concentracions amb la selecció espanyola. Es tracta de la mateixa Mariona Serrahima, Marta Grau, Carlota Petchame, Cristina Guinea i Anna Gil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.