El PHC Sant Cugat ha de puntuar contra el Manlleu per assegurar-se el bitllet a la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres jugaran la seva segona Copa consecutiva si guanyen o empaten davant el Manlleu.

Els vermell-i-negres jugaran la seva segona Copa consecutiva si guanyen o empaten davant el Manlleu.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta aquest dissabte l'última jornada de la primera volta a Primera Estatal amb l'objectiu de certificar la participació a la Copa de la Princesa. Amb el Jolaseta, equip amfitrió, i el Calafell, líder destacat, ja classificats, només queden dos bitllets disponibles i quatre equips amb opcions. Els santcugatencs seran a la seva segona Copa consecutiva si guanyen o empaten a casa davant el sisè, el Manlleu, mentre que en cas de derrota dependran del goal-average general.

La Copa de la Princesa es disputarà el 3 i 4 de febrer a Bilbao, amb el Jolaseta, penúltim classificat, com a organitzador. Això fa que només quedin tres places disponibles, una de les quals serà per al líder i gran favorit, el Calafell. El Patí Hoquei Sant Cugat s'assegurarà la classificació si és capaç de puntuar aquest dissabte davant el Manlleu, en un matx que es jugarà a les vuit del vespre al pav 2.

Els altres equips amb opcions són l'Alcobendas, actual tercer classificat, i el Mataró, quart, que precisament s'enfronten entre ells i, per tant, només un aconseguirà el bitllet. El quart en discòrdia és el cinquè classificat, el Vilafranca, que és el que té menys possibilitats ja que necessita guanyar, que els santcugatencs perdin i capgirar un goal-average general que ara mateix li és desfavorable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.