Cugat.cat viatja fins a Getxo per viure amb el PHC Sant Cugat la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

L'equip d'Esports de Cugat.cat

L'equip d'Esports de Cugat.cat

Cugat.cat farà un seguiment especial de la Copa de la Princesa d'hoquei patins que disputa aquest dissabte i diumenge el Patí Hoquei Club Sant Cugat a Getxo. El redactor Oriol Petit viatjarà amb l'equip i serà l'encarregat d'informar del partit a través dels canals del mitjà públic multimèdia: web, ràdio, televisió i xarxes socials. El minut a minut del paper de l'equip santcugatenc a la Copa es podrà viure al perfil de Twitter de Cugat.cat.

Web
Cugat.cat està oferint des d'aquest dimecres entrevistes als entrenadors dels rivals del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la Copa de la Princesa. Més enllà de tota la informació prèvia de la competició, es podrà consultar el resultat del sorteig que definirà les semifinals i que se celebrarà divendres. També hi haurà les cròniques dels partits que conformin la Copa.

Televisió i Ràdio
Les imatges de la semifinal que disputarà el Patí Hoquei Club Sant Cugat i de la final, en cas d'accedir-hi, també es podran veure a Cugat.cat. A més, s'infomarà dels resultats als butlletins horaris, al 91.5 de la FM i a l'emissió en 'streaming', i hi haurà cròniques des de l'escenari de la Copa al programa 'Primera Plana', a primera hora del matí.

Twitter
Durant tot el cap de setmana es podrà seguir el minut a minut de l'equip de Joan Carles Vadillo a través del perfil de Twitter de Cugat.cat, des de la sortida de l'expedició santcugatenca, divendres a la tarda, fins la seva arribada a Getxo i el seu paper durant la Copa. A més, s'informarà del resultat de tots els partits de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.