El Junior masculí es vol treure l'espina de la Copa aquest diumenge contra la Complutense


  • Comparteix:

La Complutense sembla el rival perfecte per oblidar el mal paper a la Copa

La Complutense sembla el rival perfecte per oblidar el mal paper a la Copa

El Junior masculí d'hoquei herba rep aquest diumenge a la una del migdia la Complutense, amb tot a favor per refer-se del revés encaixat a la Copa del Rei, on va caure eliminat als quarts de final de manera sorprenent davant el Barça. Els de Roger Pallarols tornen a la lliga amb un duel favorable contra el tercer per la cua i volen recuperar sensacions per seguir mirant de tu a tu als dominadors de la Divisió d'Honor.

El pas per la Copa no va anar com el Junior esperava, amb una eliminació dolorosa a les primeres de canvi. Tot i això, només finalitzar el partit, el tècnic, Roger Pallarols, ja posava la mirada cap a la lliga i, sobretot, al que és a partir d'ara el gran objectiu dels santcugatencs: arribar en bon estat de forma i amb la moral alta als play-offs pel títol.

La primera oportunitat per retrobar el bon nivell demostrat al llarg de la competició és aquest diumenge davant la Complutense. Els madrilenys són avantpenúltims amb només sis punts, però curiosament tots els han sumat fora de casa. A més, el Junior ja va tenir una sorpresa negativa en l'últim partit de la primera volta, quan no va passar de l'empat davant el penúltim, l'Atlético San Sebastián.

Faran bé, doncs, els santcugatencs, de no refiar-se i buscar amb convicció un triomf balsàmic davant la seva afició. Matinal d'hoquei herba a les instal·lacions del Junior, amb un partit important del femení contra l'Egara a les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.