Set jugagors i jugadores del Junior, al Campionat Autonòmic sub16 d'hoquei herba


  • Comparteix:

Sis dels set representants del Junior a la selecció catalana

Sis dels set representants del Junior a la selecció catalana

Quatre jugadores i tres jugadors del Junior FC estant disputant Campionats d'Espanya Autonòmics sub16 d'hoquei herba amb la selecció catalana. En concret, es tracta de la portera Jana Martínez, la migcampista Maria Alemany i les davanteres Anna Tolrà i Natalia García, i del defensa Oriol Bozal, el migcampista Juan Pich-Aguilera i el davanter Pablo Espino. Els dos combinats han debutat amb victòries contundents aquest dijous, i busquen revalidar el títol a les finals de diumenge.

El campionat autonòmic el disputen Catalunya, Euskadi, Cantàbria, Astúries, Madrid i la Comunitat Valenciana, tant en categoria femenina com masculina. Aquestes sis seleccions s'enfronten en un format de lligueta tots contra tots i diumenge els millors classificats es jugaran el títol a les finals.

El debut no hauria pogut ser més esperançador, amb triomfs gairebé insultants del masculí davant Euskad (0-8) i del femení davant Astúries (0-14). Aquest divendres, els dos equips disputen dos partits, un al migdia i un altre a la tarda. El seleccionador masculí sub16 és Oriol Torras, entrenador del primer equip del FC Barcelona, i el seleccionador femení és l'històric jugador de l'Egara i medallista olímpic Edi Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.