Les opcions d'ascens del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí


  • Comparteix:

Els santcugatencs ho tenen tot de cara per certificar l'ascens.

Els santcugatencs ho tenen tot de cara per certificar l'ascens.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí té per davant les últimes sis jornades de lliga amb l'objectiu de l'ascens a tocar. Els santcugatencs són actualment segons amb vuit punts de marge sobre el quart classificat, que és el primer conjunt que no puja a OK Lliga. En aquests últims sis partits, els de Joan Carles Vadillo en tenen prou amb sumar 10 dels 18 punts en joc per certificar de forma matemàtica l'anhelat ascens. Tot i haver de disputar quatre d'aquests enfrontaments a domicili, els rivals són majoritàriament propicis, començant pel duel contra el SHUM Maçanet el 13 d'abril.

Després de dues temporades amb el somni de l'ascens frustrat a l'últim moment, el Patí Hoquei Sant Cugat ho té tot de cara per no haver de patir enguany i certificar l'objectiu de manera còmode. Els vermell-i-negres es poden permetre el luxe de perdre dos dels últims sis partits de lliga i encara tindrien assegurada la plaça d'ascens a l'OK Lliga.

Els sis darrers rivals dels santcugatencs seran el SHUM Maçanet, el Sant Feliu, el Vilafranca, el Lleida-Alpicat, el Rivas Las Lagunas i el Manlleu. Excepte el Sant Feliu i el Manlleu, es tracta de rivals de la zona baixa, i els homes de Joan Carles Vadillo estan demostrant una gran fiabilitat i confiança en la segona volta de campionat.

Si els resultats acompanyen, la primera opció per a celebrar l'ascens matemàtic serà precisament a Sant Cugat en el partit del 28 d'abril davant el Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.