El Junior empata amb la Complutense i s'assegura com a mínim la quarta plaça


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba ha empatat (1-1) aquest diumenge amb el SPV Complutense en un partit intens i aigualat en què les santcugatenques han tornat a mostrar les virtuts i mancances de tota la temporada: solidesa defensiva i manca d'instint golejador. Gràcies a la derrota del CD Terrassa, el Junior s'assegura la quarta plaça i per tant la condició de cap de sèrie al play-off pel títol. En canvi, l'empat fa que sigui molt complicat atrapar les madrilenyes a la tercera posició.

L'inici del matx s'ha hagut d'ajornar per l'intens aiguat que queia a Sant Cugat, i el partit ha començat una hora més tard del previst, a la una del migdia, al camp 2 de les instal·lacions del Junior. Durant la primera meitat tots dos conjunts han practicat una pressió alta i les blau-i-negres han generat les arribades de més perill aprofitant pèrdues en construcció de les visitants.

Les santcugatenques han desaprofitat dos penals córner al primer quart, i a l'inici del segon la Complutense s'ha avançat en un desajust defensiu de les locals ben aprofitat per Cristina Lorenzo. Ràpidament, però, el Junior ha aconseguit la igualada després d'una bona acció personal de Carlota Petchamé que ha acabat al fons de la xarxa amb un punt de fortuna.

A la segona meitat, les de Joan Vidal han tingut més domini de la possessió però els ha costat generar ocasions clares de gol. Això sí, han mantingut la seguretat al darrere en les embestides de les madrilenyes i no han renunciat a cap esforç fins a la botzina final. El tècnic ha acabat satisfet amb la feina de les seves jugadores tot i que no dóna l'empat per bo.

Joan Vidal

No és bo perquè aspiràvem a més. La quarta plaça era l'objectiu de mínims però som abiciosos i lluitarem per pujar un lloc.


La setmana que ve, les santcugatenques visiten el camp d'un CD Terrassa que ja sap que acabarà cinquè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.