Els cadets masculí i femení del Junior d'hoquei herba cauen a les semifinals del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El cadet femení del Junior / Font: Rfeh.es

El cadet femení del Junior / Font: Rfeh.es

Els cadets masculí i femení del Junior d'hoquei herba han caigut a les semifinals del Campionat d'Espanya davant el mateix rival, l'Atlètic Terrassa. Els nois jugaran aquest diumenge a les nou del matí el partit pel tercer i quart lloc contra el Polo, mentre que les noies ho faran un quart d'hora més tard davant el Club de Campo. L'equip masculí ha caigut per la mínima davant els egarencs, mentre que el femení ho ha fet per 3 a 0.

L'equip masculí va començar com un tro el campionat, amb dues victòries contundents davant Pozuelo (5-0) i Complutense (1-6), però a la tercera jornada aquesta bona dinàmica es va veure interrompuda per un empat (1-1) davant el Polo. Malgrat aquest últim resultat, els santcugatencs van acabar en primera posició de grup, però a l'encreuament de semifinals no ha pogut amb un Atlètic Terrassa que havia quedat segon a l'altre grup.

El femení va començar amb derrota (0-1) davant el Club de Campo, i en els dos compromisos següents va superar tant el Tenis (0-4) com l'Egara (1-0), acabant segon a la lligueta. A les semis, però, no ha pogut amb un Atlètic Terrassa que ha superat l'equip blau-i-negre per 3 gols a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.