El cadet femení del Junior es penja el bronze al Campionat d'Espanya, i el masculí acaba quart


  • Comparteix:

El cadet femení ha superat el Club de Campo i ha acabat tercer / Foto: Cedida

El cadet femení ha superat el Club de Campo i ha acabat tercer / Foto: Cedida

El cadet femení del Junior ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d'Espanya d'hoquei herba després de superar el Club de Campo (0-1) en el partit pel tercer i quart lloc disputat aquest diumenge. En canvi, el masculí ha perdut davant el Polo i ha acabat en quarta posició. L'Atlètic Terrassa, botxí dels dos equips santcugatencs a semifinals, s'ha proclamat campió en categoria femenina i subcampió en masculina després de perdre als 'shoot-outs' contra l'Egara.

El Junior femení va començar la fase de grups amb derrota (0-1) davant el Club de Campo, i en els dos compromisos següents va superar el Tenis (0-4) i l'Egara (1-0) per acabar segon la lligueta. A les semis, però, no va poder amb el que seria el campió, l'Atlètic Terrassa (3-0).

Pel que fa al cadet masculí, els blau-i-negres van començar com un tro el campionat, amb dues victòries contundents davant Pozuelo (5-0) i Complutense (1-6), però a la tercera jornada aquesta bona dinàmica es va veure interrompuda per un empat (1-1) davant el Polo. Els santcugatencs van acabar en primera posició de grup, però a l'encreuament de semifinals es van veure superats per la mínima (0-1) per l'Atlètic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.