El Junior vol tornar al camí de la victòria davant l'Atlètic de Terrassa aquest dijous


  • Comparteix:

El Junior vol tornar a guanyar aquest dijous

El Junior vol tornar a guanyar aquest dijous

L'equip masculí del Junior disputa aquest dijous a tres quarts de nou del vespre el partit avançat a la jornada 5 de la Divisió d'Honor davant l'Atlètic de Terrassa. El conjunt de Roger Pallarols, quart, rep els egarencs, tercers, amb tots dos conjunts empatats a quatre punts. Tots dos equips presenten el mateix registre de resultats. un empat, una derrota i un triomf.

Junior i Atlètic Terrassa es veuen les cares en un dels dues de més nivell que es poden veure a l'hoquei herba estatal. Aquest matx correspon a la jornada 5 que s'avança perquè l'equip blau-i-negre té competició internacional el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre, la prèvia de l'EHL. Els blau-i-negres arriben a la cita després de caure davant el CD Terrassa (1-2). L'Atlètic tampoc va guanyar a la darrera jornada després d'empatar (4-4) davant el Jolaseta. El tècnic del Junior, Roger Pallarols, explica els canvis que s'han produït a l'Atlètic i lloa la qualitat individual dels egarencs.




Roger Pallarols

L'Atlètic ha evolucionat molt i amb jugadors molt talentosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.