La secció d'hoquei herba del Junior posa de manifest la seva rellevància amb una presentació multitudinària

Una quarantena d'equips i 600 jugadors i jugadores han fet de l'estadi Lluís Serrahima una festa


  • Comparteix:

L'estadi Lluís Serrahima s'ha convertit en una festa aquest divendres amb la presentació de la quarantena d'equips de la secció d'hoquei herba del Junior en un acte que ha posat de relleu la rellevància que té el club a la ciutat. Gairebé 600 jugadors i jugadores han desfilat pel centre del camp per fer-se una fotografia d'equip i saludar els més de 300 assistents que han acudit a la presentació. El club ha donat així el tret oficial a la temporada amb l'objectiu de seguir potenciant la formació dels més petits i donar 'una alternativa a tots els esports que hi ha a Sant Cugat'. Durant la presentació s'han entregat diplomes i reconeixements a diferents personalitats de l'entitat i a jugadors i jugadores per les seves fites esportives assolides la temporada passada. Entre ells el Premi Joaquim Xicoy In Memoriam, un guardó que s'ha recuperat, a Pau Abad.

La cita ha estat presidida pel president del club, Marcos Hofmann, i el nou director de l'escola, Arseni Sañé, que assumirà el càrrec des de l'escola de formació fins la categoria infantil. En declaracions a Cugat.cat, Hoffman ha destacat la importància de la secció d'hoquei herba del club per ser 'una alternativa a tots els esports que hi ha a la ciutat'. També ha afirmat que un dels objectius per la nova temporada és seguir millorant la formació dels equips de base i repetir els resultats esportius de l'anterior campanya.

La presentació ha finalitzat amb una fotografia conjunta i amb una barbacoa organitzada pel primer equip femení.




Marcos Hofmann

Els objectius són seguir millorant l'excel·lència en l'ensenyança als nens. Volem que tothom s'ho passi bé, donar una alternativa a la resta d'esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.