El Junior femení remunta el gol inicial de l'Egara i segueix en dinàmica victoriosa

El Junior continua sumant victòries / Font: Cugat.cat

L'equip femení del Junior ha derrotat (3-1) l'Egara a la jornada 7 de la Lliga Iberdrola en un matx on les santcugatenques han remuntat el gol inicial de les egarenques. Fernanda Flores al tercer quart i Andrea Alonso i Anna Gil en el darrer quart han marcat per sumar un nou triomf blau-i-negre a la lliga.

El Junior s'ha vist superat en el primer quart per un gol de l'Egara, tot i dominar el primer parcial amb clares ocasions. En el segon quart, les blau-i-negres han mantingut el domini de la pilota, però el marcador no s'ha mogut. A la represa, un gol de Fernanda Flores ha fet justícia pels mèrits exposats d'un i altre equip. El darrer quart ha servit per veure un Junior molt efectiu i Andrea Alonso i Anna Gil han tancat el marcador.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, ha explicat que està molt satisfet amb el joc de l'equip i sobretot amb la remuntada.

Les santcugatenques són terceres a la taula, a cinc punts del Club de Campo madrileny, el líder intractable de la lliga. La setmana vinent, el Junior torna a jugar a casa i ho farà contra l'Atlètic Terrassa, setè.