El Patí Hoquei es deixa igualar un 3 a 0 i suma el quart empat consecutiu davant el Caldes


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) davant el Caldes a la jornada 8 de l'Ok Lliga. Els santcugatencs s'han avançat per 3 a 0, però un gols dels visitants a les acaballes del primer temps i dos més a la segona meitat han evitat el primer triomf dels vermell-i-negres. Els de Joan Carles Vadillo són tretzens amb quatre punts, a un de la permanència.

Els vermell-i-negres han sortit com un tro i ben aviat Pau Gilabert ha fet el primer del seu triplet particular. El Caldes ha despertat i ha tingut clares ocasions de gol, però al davant s'han topat amb un mur anomenat David Toda. Els darrers minuts del primer temps han estat bojos i d'aquest fet s'ha aprofitat el Patí Hoquei per marcar dos gols i tots amb el segell de Pau Gilabert. Un 3 a 0 que semblava un bon avantatge per arribar al descans, però Marcos Blanqué ha reduït diferències. A la represa, el Caldes ha fet valer el seu joc ràpid i de contraatac per superar el Patí Hoquei posicionalment. El santcugatenc Pol Galbas ha marcat per deixxar el 3 a 2 al marcador. El partit s'ha trencat en els instants finals i a dos minuts per acabar el matx, Borja Gimenez ha igualat.

Els santcugatencs tornaran a jugar a casa dissabte que ve quan rebran el Calafell, conjunt de mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.