El Patí Hoquei fa història i aconsegueix la primera victòria a Ok Lliga

Els vermell-i-negres s'han imposat al Calafell per 2 gols a 1 i surten de la zona de descens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya el Calafell (2-1) i aconsegueix la primera victòria a l'Ok Lliga de la història del club. Els vermell-i-negres s'han imposat gràcies als gols de Borja Ferrer i Joan Farnés en un partit trepidant on els dos equips no han rebaixat la intensitat en cap moment. Amb aquesta victòria, els de Joan Carles Vadillo escalen fins la dotzena posició amb set punts i deixen enrere la zona de descens. La setmana que ve el Patí Hoquei visita la pista del Vic en un duel clau pels santcugatencs per intentar consolidar-se a la zona mitja de la taula.

Els vermell-i-negres han saltat a la pista concentrats, conscients del repte que tenien davant. Ben aviat, però, el partit ha agafat una dinàmica d'anades i tornades constants per part dels dos equips, que no han trobat el camí del gol en els primers minuts. Al minut 13, Borja Ferrer ha inaugurat el marcador pels santcugatencs, que tornaven a demostrar la seva capacitat ofensiva a casa. Després del gol, ocasions per dues bandes, protagonitzades sobretot pels penals que els dos porters han aturat amb solvència. A un minut per el final, Gerard ha posat l'empat en el marcador amb un bon xut llunyà. Amb l'empat en el marcador han marxat els dos equips al descans.

A la represa, més intensitat i més descontrol. Els dos equips s'han bolcat al contratac, generant ocasions perilloses quasi bé en cada jugada. L'actitud del Patí Hoquei ha tingut premi, doncs Joan Farnés ha aprofitat una errada defensiva per avançar-se en el marcador. Amb el 2 a 1, el partit ha embogit, amb el Calafell bolcat completament a l'atac per buscar l'empat. Els vermell-i-negres han pogut repel·lir les ofensives rivals, amb un David Toda inspirat que ha anul·lat tots els llançaments dels del Baix Penedès.

Amb el xiulet final, tant jugadors com una graderia del Pav 2 a rebossar han esclatat amb crits d'euforia celebrant el primer triomf de l'equip a la competició.

Joan Carles Vadillo

Era una qüestió de temps que arribés. Ha arribat i ara el que hem de fer és aprofitar aquest impuls i estar més tranquils a pista.

Borja Ferrer

Hem de gaudir-la i veure que si comencem a marcar gols i a ser més cínics de cara porteria no haurem de patir tant al final. Ara és moment de gaudir.