El fantasma dels últims minuts torna a aparèixer en l'empat del Patí Hoquei Club Sant Cugat a Igualada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha deixat escapar el triomf en els darrers minuts davant l'Igualada / Font: cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (4-4) a la complicada pista de l'Igualada en la darrera jornada de 2018 de l'OK Lliga. Tot i sumar un punt, el conjunt santcugatenc torna emprenyat a casa després de veure com el rival li igualava el marcador en els darrers instants. Els igualadins s'han avançat amb dues dianes inicials de Toni Baliu però la reacció del conjunt de Joan Carles Vadillo ha estat molt bona: un doblet de Cesc Maideu i un altre de Borja Ferrer ha capgirat el marcador. Aleshores, però, els fantasmes dels darrers minuts s'han tornat a apoderar dels santcugatencs, que han vist com l'Igualada empatava amb dues dianes en els darrers tres minuts. El Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca el 2018 amb nou punts, a dos del Vic que és qui marca la salvació.

Joan Carles Vadillo

Al final ens van empatar però també vam saber aixecar un 2-0. Al final, no vam ser capaços de rematar-ho i ens van empatar