El masculí del Junior tanca la temporada regular amb una golejada al Club de Campo

Els de Roger Pallarols es veuran les cares amb l'equip madrileny als quarts de final pel títol de lliga


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del Junior / Foto: EHL

Imatge de la plantilla del Junior / Foto: EHL

El masculí del Junior d'hoquei herba tanca la temporada regular a la Divisió d'Honor amb una golejada al Club de Campo (5-2), que serà el rival dels santcugatencs als quarts de final del play-off pel títol de lliga. Els de Roger Pallarols finalitzen d'aquesta manera quarts amb un balanç d'11 victòries, quatre empats i només tres derrotes. El Club de Campo, per la seva banda, ha acabat cinquè amb vuit victòries, cinc empats i cinc derrotes. L'eliminatòria de quarts donarà el tret de sortida el cap de setmana que ve.

De menys a més
Els santcugatenc han quallat una temporada on van començar amb resultats irregulars. A la primera volta, l'equip va firmar quatre victòries, tres empats i tres derrotes, situant-se en sisena posició i lluny dels seus objectius. Gràcies a una segona volta excel·lent i on l'equip no ha perdut cap partit, el Junior ha aconseguit set victòries i només dos empats.

Els blau-i-negres arriben a aquest quarts davant el Club de Campo, a més, amb el precedent d'haver guanyat els dos partits de la lliga contra els madrilenys: un 1 a 2 a terres madrilenyes i el 5 a 2 d'aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.