El Patí Hoquei cau golejat per 2 gols a 5 tot i competir de tu a tu al Telecable de Gijón

Les de Beto Borregán planten cara al vigent campió de la Copa de la Reina i un dels candidats al títol de lliga

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau golejat (2-5) en la seva estrena com a local aquesta temporada davant el Telecable de Gijón. Les de Beto Borregan han competit de tu a tu al vigent campió de la Copa de la Reina i un dels aspirants al títol de l'Ok Lliga, però la veterania i l'experiència de les visitants ha estat suficient per endur-se el partit. Amb aquesta derrota, les vermell-i-negres segueixen sense sumar cap punt tot i el bon joc demostrat les dues primeres jornades de la competició.

Després d'uns primers minuts on tots dos equips han valorat la força de l'altre, el partit s'ha posat de cara les santcugatenques amb dos gols gairebé seguits. El primer, obra de Txell Gimeno al minut 19 en culminar una jugada ràpida iniciada per Maria Pujada. El segon, de Laia Paredes un minut més tard després d'un contraatac generat gràcies a una recuperació de la bola. La resposta del Telecable, però, no s'ha fet esperar, i 30 segons després del 2 a 0 del Patí Hoquei, Natasha Lee ha retallat distàncies. Amb el 2 a 1 en el marcador, tots dos equips han gaudit d'oportunitats per anotar, però la manca d'encert ha provocat que els dos conjunts marxessin al descans sense alterar el resultat.

A la represa, l'equip asturià ha posat una marxa més, i després de salvar el 3 a 1 en contra gràcies a la portera visitant, el gol de Sara González ha iniciat la remuntada. Sis segons més tard, Nuria Obeso ha capgirat el marcador amb el 2 a 3, i als deu minuts finals, Sara González ha completat el seu 'hat-trick' per posar el definitiu 2 a 5 a favor del Telecable.

Tot i la derrota, l'entrenador del Patí Hoquei, Beto Borregán, s'ha mostrat satisfet amb el treball de l'equip, ja que ha competit durant la major part dels minuts del duel i ha destacat que la projecció de les jugadores 'es nota'. Una projecció que l'equip haurà de seguir buscant d'aquí a dues setmanes, ja que les santcugatenques descansen el cap de setmana que ve. El Patí Hoquei reprendrà l'activitat el 12 d'octubre al pav 1 de la Rambla del Celler davant el Cerdanyola.

Beto Borregán

El que és important és que l'equip competeixi. Vam competir contra el Vila-sana i avui també hem competit en molts trams del partit. Hem tingut cinc, deu minuts, que no hem sigut nosaltres, però en el global del partit estic molt content.