El femení del Junior naufraga davant el Taburiente i s'acomiada de la Copa de la Reina

Les blau-i-negres cauen per 2 gols a 0 contra el vuitè classificat de la Divisió d'Honor i marxen de la competició

Imatge del partit entre les santcugatenques i les canàries / Foto: RFEH

El femení del Junior d'hoquei herba cau davant el Taburiente (2-0) als quarts de final de la Copa de la Reina i s'acomiada de la competició del KO. Les de Marcel Malgosa no han pogut superar un conjunt canari defensiu que ha sigut capaç d'aguantar les envestides rivals i que ha sentenciat al darrer tram del partit. Un Taburiente que a la Divisió d'Honor ocupa la vuitena plaça i només ha aconseguit guanyar un partit. Amb aquesta derrota, el Junior finalitza la seva curta participació a Can Salas i no tornarà a jugar fins al 16 de febrer quan s'enfronti a la lliga regular, precisament, al Taburiente.

Després de dos primers períodes sense gols i amb el Junior disposant d'ocasions a través del penal córner, el conjunt santcugatenc ha vist com el Taburiente s'ha avançat en el marcador en la darrera jugada del tercer quart. Les canàries han aprofitat un penal córner amb el temps ja exhaurit per posar un peu a les semifinals amb un gol d'Andrea Guerra i obligar al Junior a assolir la remuntada a l'últim període.

Tot i gaudir de nombroses oportunitats per capgirar el marcador, el Junior no ha sigut capaç de trencar la defensa canària. A pocs minuts per al final i amb les opcions blau-i-negres gairebé inexistents, el conjunt santcugatenc ha canviat a la portera Clara Pérez per una jugadora de camp per intentar tenir més superioritat. Una decisió que ha acabat constant el 2 a 0 a l'equip, amb un gol a l'últim minut d'Stefania Antoniazzi a porteria buida que ha certificat el passi a les semifinals del Taburiente.