El Patí Hoquei femení planta cara, però acaba sucumbint a la pista del Gijón

Les santcugatenques han mantingut les opcions de puntuar a Gijón fins el darrer minut

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-2) a la pista del Gijón a la jornada 15 de l'Ok Lliga. Les santcugatenques han plantat cara davant el quart classificat on les vermell-i-negres han tingut opcions de sumar algun punt en els minuts finals. Les de Beto Borregán ocupen la desena posició, tres punts per sobre del descens. El Patí Hoquei torna a la competició el 20 de febrer quan visita la pista del Cerdanyola, segon classificat.

El Gijón s'ha avançat en el marcador a través de Nuria Obeso, però a les acaballes del primer temps, Txell Gimeno establia l'empat a 1. A la represa, Natasha Lee ha avançat novament a les asturianes i Sara Roces ha certificat el 3 a 1. Les vermell-i-negres han lluitat de valent i Carolina Herrera, de penal, ha posat emoció amb el 3 a 2, però el marcador no s'ha mogut més.