Duel pel lideratge de l'OK Lliga Plata Nord entre el Patí Hoquei i el Sant Just

Tots dos equips arriben a la cita empatats a punts en un matx que es disputa a Sant Just aquest dissabte a les vuit del vespre


  • Comparteix:

El Patí Hoquei té un difícil desplaçament a Sant Just / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei té un difícil desplaçament a Sant Just / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte, a les vuit del vespre, la pista del Sant Just en matx de la cinquena jornada de l'Ok Lliga Plata Nord. Tots dos equips arriben invictes a la cita, empatats a punts i al capdavant de la classificació. El Patí Hoquei tindrà la baixa d'un dels jugadors referents en atac, David Yepes.

Inicis destacats de lliga del Patí Hoquei i del Sant Just amb trajectòries similars. Invictes i molt forts com a locals. El matx entre els dos equips servirà per veure el nivell de tots dos conjunts. A nivell d'estadístiques s'enfronten l'equip menys golejat, el Sant Just, amb cinc dianes encaixades davant el tercer més golejador amb 18 gols.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, ressalta que 'el Sant Just és molt fort a casa seva i amb jugadors de gran nivell". "Un dels punts forts és el bon tracte de pilota que tenen" explica Vadillo.




Joan Carles Vadillo

El Sant Just té molt bon tracte de pilota i cal estar atent a la qualitat individual dels seus jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.