El Patí Hoquei femení guanya i se situa en posicions per la lluita pel títol

Les santcugatenques s'han imposat al Vila-Sana, rival directe, per (0-2)

Les santcugatenques guanyen a la pista del Vila-Sana per (0-2) / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya (0-2) a la pista del Vila-Sana en la tretzena jornada del grup B de l'OK Lliga. Amb aquest resultat les santcugatenques es col·loquen quartes en posicions de play-off pel títol i de classificació per la Copa de la Reina. La victòria ha estat molt treballada i patida amb la portera Cristina Elie com a jugadora destacada de les vermell-i-negres.

El partit ha començat molt igualat i amb poca acció fins que Laia Paredes a 14 minuts pel descans ha fet el primer gol. Un minut després les santcugatenques s'han quedat amb inferioritat després que Alba Ambrós veiés targeta blava. Les locals no han aprofitat la falta directa. A tres minuts pel final de la primera part, Andrea Massons també ha vist targeta blava i la portera Cristina Elie ha tornat a aturar la falta directa.

A la represa les locals han seguit dominant el joc posant a prova la defensa vermell-i-negra. A catorze pel final, Aida Antón, mitjançant una falta directa, ha sentenciat el partit posant el (0-2) definitiu. Tot i això les locals no s'hi han rendit i han tornat a posar a prova la portera santcugatenca, qui ha seguit aturant tots els xuts del Vila-Sana incloent un penal a minuts pel final.

El proper cap de setmana, les noies de Beto Borregán disputaran una doble jornada a Sant Cugat, divendres contra l'Areces, cuer, en partit ajornat, i dissabte davant el líder, el Palau de Plegamans. Dues finals que decidiran si les vermell-i-negres es classifiquen per a la fase pel títol i per a la Copa de la Reina.