El Junior femení aconsegueix un triomf de prestigi davant la Reial Societat

Les santcugatenques estan a una victòria de certificar la classificació matemàtica per a la final a quatre pel títol

El Junior femení ha guanyat (4-1) contra la Reial Societat en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El conjunt santcugatenc, que ha hagut de suar per superar les basques, encadena quatre victòries consecutives i és a un únic triomf de certificar matemàticament la classificació per a la final a quatre pel títol.

El matx ha començat amb un Junior decidit a portar el duel al seu terreny i que, ben aviat, ha aconseguit obrir la llauna aprofitant les ocasions derivades dels penals córner. Amb tot, al minut 10 de joc, el partit es posava de cara per a les santcugatenques, que ja dominaven en el marcador amb una diferència prou destacable (2-0). Malgrat això, les noies de Marcel Malgosa han continuat buscant ampliar el marcador i han tingut opcions clares per fer-ho, però s'ha arribat al final del període amb el mateix resultat.

Malgrat el domini inicial del Junior, al segon període la Reial Societat s'ha despertat i, encara en els compassos inicials, ha gaudit d'un penal córner que ha acabat al fons de la xarxa santcugatenca (2-1). Després del gol, el combinat santcugatenc ha reaccionat i ha disposat de noves oportunitats per ampliar la diferència, però s'han topat amb una colossal Lucia Casado sota els tres pals.

Després del pas pels vestidors, el partit s'ha tornat a igualar encara més, fet que demostra la dificultat de la competició. Tot i això, el Junior, que estava resolent els penals córners amb molta efectivitat, ha gaudit d'una nova oportunitat en els darrers segons de període i Berta Serrahima no ha perdonat (3-1).

Al quart període, el Junior ha tornat a gaudir d'ocasions clares tot i que, un cop més, s'ha topat amb una defensa basca que ha estat clau per evitar la golejada. Les blau-i-negres ho han seguit intentant amb l'objectiu d'arrodonir el marcador, fins que al minut 14 de joc, ha arribat el gol d'Anna Gil després d'un seguit de rebots (4-1). En aquest instant, el partit s'ha trencat i l'equip santcugatenc ha acabat de certificar una victòria que acosta encara més el propòsit de ser a la final a quatre pel títol.

A la propera jornada el Junior rebrà la visita del Sardinero de Santander en un partit que serà clau per certificar, un any més, que el club santcugatenc forma part dels quatre millors equips estatals d'hoquei herba.