Un Junior femení solvent s'endú el derbi davant l'Atlètic Terrassa i continua somiant amb la final a quatre

Les santcugatenques han guanyat (2-1) les egarenques en un duel marcat per les desconnexions


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior ha superat (2-1) l'Atlètic Terrassa en el derbi vallesà corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Iberdola d'hoquei herba. Les santcugatenques, que han dominat bona part del duel gràcies a la seva contundència a les àrees, han acabat suant de valent per aconseguir la sisena victòria de la temporada. Ara, les santcugatenques gaudiran d'una setmana en blanc per preparar el desplaçament a Canàries per jugar vers el Taburiente que, a hores d'ara, ocupa la quarta posició amb un balanç de cinc victòries, dos empats i cap derrota.

El partit ha començat força de cara pel Junior, que als compassos inicials ha aconseguit avançar-se per mitjà de Teresa Lima, que ha sabut treure rèdit d'una acció nascuda del penal córner (1-0).

El segon període ha estat pràcticament una calca del primer. Les santcugatenques, que arribaven al duel amb una dinàmica de resultats molt positiva, han continuat dominant i generant oportunitats de perill, però en aquesta ocasió, amb la diferència que ha faltat la determinació final de cara a porteria.

A la represa, el Junior ha seguit duent la batuta del joc i, just abans de finalitzar el tercer període, ha ampliat la diferència gràcies a la diana de Berta Serrahima (2-0). Una diana que encarrilava el partit i que suposava un pas important de cara a segellar el triomf.

Al darrer període, amb tot en joc i per decidir, les noies de Guille Carnicer han continuat gaudint d'ocasions per fer més gran l'escletxa, però s'han topat amb una Clara Pérez molt encertada sota els tres pals. Amb tot, han estat les visitants qui, quan faltaven poc més de seixanta segons pel final del matx, han obtingut el premi amb la diana d'Esther Clotet (2-1).

El tècnic del Junior femení, Guille Carnicer, s'ha mostrat molt crític amb l'actuació de l'equip, que tot i la victòria, ha acabat "patint massa per culpa d'algunes males decisions" al darrer període del matx.





Guille Carnicer

La part positiva que extraiem avui és que en aquesta lliga costa molt guanyar i nosaltres estem a la part alta de la classificació. Ara bé, l'Atlètic Terrassa ens ha complicat molt les coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.