Derrota dolorosa del Solideo-Patí Hoquei femení a la final de la lliga catalana

Les santcugatenques han perdut la final davant el Voltregà (3-4) en un partit molt igualat

Imatge de la final de la Lliga Catalana / Foto: FCP

L'equip femení del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat ha patit una derrota molt dolorosa a la tercera edició de la final de la lliga catalana davant el Voltregà (3-4) a Santa Perpètua de Mogoda. El matx ha sigut molt igualat, amb un ritme alt i molta intensitat propis d'una final. Les noies d'Osona han sigut millors en els últims minuts i s'ha notat la falta d'experiència de les vermell-i-negres en la seva primera final.

Els primers instants de matx el Voltregà ha sigut millor, s'ha notat l'experiència i han sortit a mossegar a les santcugatenques, només començar al cap de 50 segons Maria Anglada ha inaugurat el marcador (0-1). Les de Beto Borregán s'han anat assentant al partit a mesura que anaven passant els minuts. Les vermell-i-negres han anat creixent a poc a poc i han tingut ocasions per igualar el marcador, però la falta d'eficàcia en atac les ha condemnat en els primers 25 minuts (0-1).

La segona part ha estat apassionant per l'espectador amb sis gols en total. Les forces s'han igualat, tot i que el Voltregà ha sigut més efectiu de cara a porteria i en tres minuts han materialitzat dos gols en dues bones accions ofensives de tot l'equip osonenc (0-3). El partit semblava que estava sentenciat, però les de Beto Borregán han tret el caràcter i han aconseguit empatar el matx a 3 quan quedaven sis minuts per al final. Andrea Massons ha fet el primer per les santcugatenques amb una gran acció ofensiva, Alba Ambrós ha materialitzat el segon tres minuts més tard i Massons ha assolit el seu particular 'doblet' amb una gran acció de tot l'equip (3-3).

En els instants finals hi ha hagut moltes anades i vingudes, amb ocasions per a totes dues bandes i un ritme alt amb molta intensitat per aconseguir endur-se'n el títol cap a casa. Un cop les de Beto Borregán han assolit el més difícil que era igualar el marcador, han intentat aprofitar el moment i han estat a punt de posar-se per davant en un contraatac que no l'han sabut transformar. En la següent jugada Maria Anglada s'ha quedat despenjada i en una pilota llarga que ha aconseguit controlar ha provocat un penal a favor de les d'Osona quan faltaven quatre minuts. Esther Vistós ha transformat el penal per tot l'escaire que ha estat inapel·lable per la portera santcugatenca Júlia Baldrich (3-4).

Les noies de Sant Cugat ho han continuat intentant sense llençar la tovallola en els últims minuts, però ha deixat espais enrere que ha provocat contraatacs i accions clares de perill. En l'últim minut de partit l'entrenador Beto Borregán se l'ha jugat amb la portera jugadora, però no hi ha hagut sort i la victòria se n'ha anat cap a Osona al final dels 50 minuts (3-4).

Les santcugatenques tornen a jugar la setmana vinent a la pista del Telecable HC.