El Solideo-Patí Hoquei perd davant l'Arenys de Munt i segueix en promoció de permanència

Els santcugatencs han caigut derrotats (3-4) davant els maresmencs


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut davant l'Arenys de Munt (3-4) a la jornada 14 de l'Ok Lliga i encadena dues desfetes consecutives a casa contra dos rivals directes per a la salvació. Els vermell-i-negres han sumat una nova derrota, la novena de la temporada, i segueixen en zona de promoció de permanència. Aquest resultat deixa els homes dirigits per Joan Carles Vadillo en dotzena posició, amb 11 punts. La pròxima jornada, visitaran la pista del Reus Deportiu, equip de la part alta.

L'enfrontament ha tingut un ritme alt des de l'inici, conscients els dos equips del valor que tenia sumar punts. A la primera meitat hi ha hagut alternatives per a tots dos conjunts, que malgrat gaudir d'opcions no han aconseguit trencar l'empat a zero amb el qual s'ha arribat al descans.

En canvi, el segon temps ha estat una autèntica bogeria. Els visitants han colpejat primer, i ho han fet per partida doble gràcies a les dianes de Marc Puigvert (0-2). Tot i la dificultat del resultat, el Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha abaixat els braços, empentats per una afició bolcada, i ha pogut capgirar la situació amb els gols d'Abel Moya, Pol Galbas i el mateix Moya (3-2).

Quan semblava que el duel cauria a favor dels locals, que estaven en dinàmica ascendent, l'Arenys de Munt ha protagonitzat una remuntada fugaç mitjançant Arnau Font i Aleix Domènech (3-4). Els vermell-i-negres ho han intentat fins al final, però no han estat capaços de sumar cap punt.

"Partit que s'ha posat coll amunt amb el 0 a 2, hem fet el més difícil que era remuntar-lo i d'una manera incomprensible, al final, l'hem acabat regalant", ha explicat l'entrenador, Joan Carles Vadillo.

Amb aquesta derrota, el Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat es manté en les places més baixes de la classificació.




Joan Carles Vadillo

Partit que s'ha posat coll amunt amb el 0 a 2, hem fet el més difícil que era remuntar-lo i d'una manera incomprensible, al final, l'hem acabat regalant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.