El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat cau contra el Calafell

Els vermell-i-negres encaixen la vuitena derrota consecutiva i segueixen sense conèixer el triomf aquest 2023

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut aquest dissabte a domicili contra el Calafell (6-3) a la vintena jornada de l'Ok Lliga. Els vermell-i-negres no han pogut sumar en una de les pistes més complicades de la competició i continuen sense conèixer la victòria en aquest 2023. L'entrenador dels vermell-i-negres, Joan Carles Vadillo, ha explicat que la 'falta de contundència' tan en el vessant ofensiu com el defensiu ha condemnat l'equip. Amb aquesta desfeta ja són vuit les derrotes consecutives dels santcugatencs, que són penúltims amb 11 punts. A la propera jornada, els de Joan Carles Vadillo rebran a casa l'Igualada.

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat entre ambdós conjunts. Els locals s'han avançat amb un gol d'Oriol Palau, que no ha rebut la resposta santcugatenca fins quan faltaven quatre minuts per a la mitja part. Joan Farnés ha empatat el partit, però el Calafell ha posat distància en el marcador amb dues dianes consecutives, obra de Sergio Miras i Martí Casas. En uns minuts finals trepidants, Pau Gilabert ha retallat distàncies a trenta segons per al final.

A la segona meitat, el Calafell ha continuat manant i s'ha tornat a avançar doblement amb les dianes de Arnau Xaus i Sergio Miras. Pol Galbas ha fet el tercer del santcugatencs, que no s'han pogut apropar més en el marcador. Arnau Xaus, a sis minuts per al xiulet final, ha fet el 6 a 3 definitiu.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Joan Carles Vadillo, ha explicat que la "falta de contundència" tan en el vessant ofensiu com el defensiu ha condemnat l'equip.

Joan Carles Vadillo

La falta de contundència tan al davant com darrera ens va condemnar el partit. El resultat no s'ajusta al que es va veure a la pista.