El Junior femení deixa escapar un 2 a 0 i acaba empatant davant el Club de Campo

Les santcugatenques han sumat un punt després d'empatar (2-2) davant les madrilenyes

L'equip femení del Junior ha empatat (2-2) davant el Club de Campo a la jornada 13 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques s'han avançat per 2 a 0 amb dianes de Gigi Oliva i Maria Gestí, però les madrilenyes han igualat el matx a través de Begoña Garcia i Carmen Cano. El partit ha estat ple d'ocasions i s'ha trencat des de l'inici amb dos equips disposats a fer gala de ràpides transicions ofensives. Les de Guille Carnicer són quartes, empatades a punts amb les madrilenyes que ocupen la tercera posició. Tots dos equips es tornen a veure les cares aquest divendres a les 13 h amb la disputa dels quarts de final de la Copa de la Reina i on les madrilenyes són les amfitriones de la competició del ko.

El partit ha embogit des del minut inicial i el Club de Campo ha donat el primer avís, però les santcugatenques han respost amb una primera oportunitat deixant ben clar que el matx estaria ben obert. Les transicions ofensives han estat constants sense un control de joc establert i d'aquí les diferents ocasions per a tots dos equips. Abans d'acabar el primer quart, Gigi Oliva ha posat el segell de qualitat personal i ha establert l'1 a 0 momentani.

En el segon període, el nivell d'atacs ha baixat, però el Club de Campo ha tingut una ocasió molt clara que la defensa del Junior ha tret sobre la línia. Les santcugatenques també han gaudit d'una altra oportunitat per posar el 2 a 0, però el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb el mínim 1 a 0.

A la represa, primer penal-córner per al Club de Campo i actuació estel·lar de Jana Martínez sota pals. El Junior no s'ha arronsat i la defensa de les madrilenyes ha evitat el segon de les blau-i-negres. Al minut 8, golàs de Maria Gestí en una gran jugada individual. Cop dur per a les madrilenyes que s'han refet amb un penal-córner errat. Quan el tercer quart ja agonitzava, diana de Begona Garcia per afegir emoció al darrer període.

Últim quart i penal-córner per al Club de Campo que ha desaprofitat, però pocs minuts després, Carmen Cano ha empatat en una jugada plena de rebots. La darrera ocasió del partit ha estat per al Junior que s'ha topat amb una gran aturada de la portera madrilenya.

guille carnicer

Amb el partit amb 2-0 tens la sensació que ens ho han aixecat al final. També penso que ens ho aixequen quan millor estàvem, i no només en el segon gol, sinó que hem tingut jugades per fer el tercer. Llavors és un partit que pot caure per qualsevol banda. Content per la segona part per com hem jugat i és línia a seguir.