Marcos Hofmann, candidat a presidir la Federació Europea d'Hoquei Herba

El president del Junior comcorrerà a les eleccions davant l'altre candidat Peter Elders


  • Comparteix:

Marcos Hofmann opta a presidir la Federació Europea d'Hoquei Herba / Foto: Cedida

Marcos Hofmann opta a presidir la Federació Europea d'Hoquei Herba / Foto: Cedida

El president del Junior, Marcos Hofmann, es presenta a les eleccions a la presidència de la Federació Europea d'Hoquei Herba. L'altre candidat a les eleccions, que seran el 18 d'agost a Alemanya, és Peter Elders. Una quarantena de federacions tenen dret a vot i hauran d'escollir entre Hofmann o Elders. El màxim mandatari del Junior vol transformar la federació i donar suport a aquells ens federatius que tenen més necessitats per implementar l'hoquei herba i que tothom pugui practicar aquest esport sense limitacions ni d'espai ni econòmiques.

Marcos Hofmann vol presidir la Federació Europea d'Hoquei Herba i el 18 d'agost coneixerà si és l'escollit. Ja fa temps que ha mantingut reunions amb les diferents federacions per explicar el seu projecte. Un projecte que vol potenciar l'hoquei a països com Grècia, Armènia, Hongria o Macedònia, que actualment no tenen cap camp exclusiu d'hoquei herba.

El projecte de Hofmann també implica implementar una formació per a tècnics i àrbitres. L'altre ítem destacat és potenciar l'EHL, màxima competició continental, incrementant el nombre d'equips i potenciant el ticketing. El president del Junior també ha confirmat, que en cas de ser escollit, deixaria la presidència del club santcugatenc.


Marcos Hofmann

Cal treure més rendiment a l'EHL o l'Europeu per reinvertir en d'altres projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.