Els primers equips del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ja coneixen els respectius calendaris de lliga

Totes dues primeres plantilles arrancaran la competició al Pav 2 de la Rambla del Celler a mitjans d'ocubre


Temes relacionats

El Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat apuntala la plantilla de cara a tornar a assolir l'ascens de categoria (27/jul/23)

El tècnic Beto Borregán renova amb el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení (21/jun/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení al Pav 2 / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un partit del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení al Pav 2 / Font: Cugat Mèdia

El primer equip masculí i femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat d'hoquei patins ja coneixen el calendari de lliga de cara al nou curs que arrancarà el pròxim mes d'octubre. La primera plantilla femenina, entrenada per Beto Borregán i amb plaça per a disputar la Lliga Iberdrola, donarà el tret de sortida a la temporada al Pav 2 de la Rambla del Celler rebent la visita del Vila-Sana el 7 d'ocubre a les 18 h i tancarà la fase regular, també a casa, davant l'Esnega Fraga el cap de setmana de l'11 i 12 de maig de 2024. D'altra banda, el primer equip masculí, que va perdre la plaça a la màxima categoria estatal la temporada passada i que, per tant, jugarà a l'OK Lliga Plata Nord, iniciarà la lliga, també al Pav 2 de la Rambla del Celler, rebent el Sant Feliu el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre. Els homes d'Óscar González posaran punt final, també a casa, rebent la visita del Calvo Escola Lubiáns gallec el cap de setmana del 4 i 5 maig de 2024.

El primer equip femení continuarà encapçalat i liderat pel tècnic Beto Borregán, que va renovar a finals del mes de juny i que dirigirà, per sisè any consecutiu, l'equip santcugatenc a OK Lliga, màxima categoria estatal. Borregán ha consolidat l'equip a la Lliga Iberdrola amb una permanència tranquil·la i és l'artífex, fa dues temporades, de jugar per primera vegada la Copa de la Reina. El conjunt vermell-i-negre ja ha anunciat la renovació de la capitana, Laia Paredes, i espera continuar configurant una plantilla on només hi haurà una baixa respecte a la temporada passada.

Pel que fa al conjunt masculí, el club santcugatenc ha confirmat dues noves incorporacions a la seva plantilla i ha avançat, a Cugat Mèdia, que també treballa en una tercera incorporació de cara a apuntalar la plantilla per afrontar el retorn a la Parlem OK Lliga, màxima categoria estatal d'hoquei patins. L'equip vermell-i-negre començarà els entrenaments de pretemporada el 28 d'agost.

CONSULTA EL CALENDARI COMPLET DEL SOLIDEO PATÍ HOQUEI FEMENÍ


CONSULTA EL CALENDARI COMPLET DEL SOLIDEO PATÍ HOQUEI MASCULÍ








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.