Sant Cugat queda fora de la cursa per ser seu de la Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat volia organitzar la fita, però finalment no ho podrà fer per motius de calendari


Temes relacionats

El Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat apuntala la plantilla de cara a tornar a assolir l'ascens de categoria (27/jul/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del primer equip femení santcugatenc al Pav 2 de la rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del primer equip femení santcugatenc al Pav 2 de la rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha quedat fora de la disputa per ser seu de la Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins. El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, que competeix a la Lliga Iberdrola, volia organitzar la fita a les instal·lacions del pav 2, però finalment no ho podrà fer per motius de calendari. La competició estava prevista pel cap de setmana del 30 de setembre a l'1 d'octubre, però la Reial Federació Espanyola de Patinatge (FEP) l'ha avançat al 16 i 17 de setembre. Un fet que impossibilita que Sant Cugat sigui la seu de la fita, ja que en aquestes dates se celebrarà a la ZEM de la rambla del Celler la 17a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base femení.

En declaracions a Cugat Mèdia, fonts del club han confirmat que estaven acabant d'ultimar la seva proposta amb la col·laboració de l'Ajuntament i Solideo, el patrocinador de l'entitat vermell-i-negra.

Davant d'aquest canvi, el conjunt santcugatenc perdrà l'opció de formar part de la Supercopa d'Espanya, en la qual ja s'hi han classificat el Telecable HC, el Generali HC Palau de Plegamans i el CP Vila-sana. El quart espai del quadrant estava reservat per l'equip organitzador.

Més canvis de calendari pel Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat

A més d'aquests canvis de calendari, la mateixa Reial Federació Espanyola de Patinatge (FEP) ha notificat, a tots els clubs integrants de la màxima categoria estatal femenina, l'avançament de l'inici de la competició regular. Un fet que, des del club santcugatenc, encara han de valorar i coordinar amb l'Ajuntament per tal de confirmar la disponibilitat dels equipaments municipals. Així doncs, el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, que havia de donar el tret de sortida a la temporada al pav 2 de la rambla del Celler rebent la visita del Vila-Sana el 7 d'octubre, arrancarà finalment el dissabte 23 de setembre.

D'altra banda, la Lliga Catalana, una de les competicions habituals durant la pretemporada i que serveix per acabar de posar-se a to abans de l'inici de la fase regular de lliga, també quedarà posposada a l'espera de saber on i quan es farà l'europeu d'hoquei patins.

Fonts del club vermell-i-negre també han confirmat que és més que probable que la pretemporada prevista pel 4 de setembre s'avanci una setmana, tot i que encara s'ha d'acabar de confirmar i contrastar amb la totalitat de la plantilla.





Raimon Casas

Amb el canvi de dates ja no tenim temps material de tornar a fer una proposta per organitzar la competició. És una llàstima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.