Marcos Hofmann, nou president de la Federació Europea d'Hoquei Herba

El màxim responsable del club santcugatenc va assegurar que deixaria la presidència si guanyava les eleccions a la federació europea


  • Comparteix:

Marcos Hofmann presdient de la Federació Europea d'Hoquei Herba / Foto: Cedida

Marcos Hofmann presdient de la Federació Europea d'Hoquei Herba / Foto: Cedida

El president del Junior, Marcos Hofmann, ha estat escollit com a nou president de la Federació Europea d'Hoquei Herba. El club blau-i-negre ho ha anunciat a través del seu perfil oficial a les xarxes socials. Amb aquesta elecció, Hofmann deixarà de ser el president del club santcugatenc, com ja va anunciar ell mateix a Cugat Mèdia quan va presentar la seva candidatura. Ara el club obre un període per escollir el futur president, que ha de ser un membre de la junta directiva. El màxim mandatari del Junior té en el seu projecte transformar la federació i donar suport a aquells ens federatius que tenen més necessitats per implementar l'hoquei herba i que tothom pugui practicar aquest esport sense limitacions ni d'espai ni econòmiques. Un projecte que vol potenciar l'hoquei a països com Grècia, Armènia, Hongria o Macedònia, que actualment no tenen cap camp exclusiu d'hoquei herba.

Una quarantena de federacions tenen dret a vot i han escollit el projecte de Hofmann per davant de la candidatura de Peter Elders en la votació celebrada aquest divendres a Mönchengladbach (Alemanya). El projecte de Hofmann també implica implementar una formació per a tècnics i àrbitres. L'altre ítem destacat és potenciar l'EHL, màxima competició continental, incrementant el nombre d'equips i potenciant el ticketing.






Marcos Hofmann

Estic molt feliç. Ser part de l'EHL és una responsabilitat enorme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.