El Solideo Patí Hoquei Sant Cugat femení suma la primera victòria de la temporada a l'OK Lliga

Les de Beto Borregán han superat (0-3) l'Alcobendas en un duel marcat per l'encert de les santcugatenques a totes dues àrees


Temes relacionats

Els accidents craniofacials en l'hoquei patins català disminueixen un 72% gràcies a l'obligatorietat del casc (16/ago/23)

Els primers equips del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ja coneixen els respectius calendaris de lliga (30/jul/23)

El Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat apuntala la plantilla de cara a tornar a assolir l'ascens de categoria (27/jul/23)


  • Comparteix:

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rebrà, el cap de setmana que ve, la visita del Cerdanyola / Foto: FCP (David Valiente)

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rebrà, el cap de setmana que ve, la visita del Cerdanyola / Foto: FCP (David Valiente)

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha superat (0-3) l'Alcobendas en el partit corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga Iberdrola d'hoquei patins. Les de Beto Borregán, que arribaven al duel després de mostrar una gran versió en la jornada inaugural de la competició contra el Vila-sana, s'han imposat clarament gràcies a tres gols al contraatac. Amb aquesta victòria, les santcugatenques sumen els primers tres punts de la temporada i encaren la pròxima jornada ubicades a la part mitjana de la classificació provisional.

Les santcugatenques afronten la sisena temporada consecutiva a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, amb l'objectiu de consolidar una de les plantilles més joves de la categoria. La temporada passada, les vermell-i-negres es van quedar a les portes de participar en la Copa de la Reina i també van competir a un alt nivell tot aconseguint una brillant setena posició final a l'OK Lliga.

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rebrà, el cap de setmana que ve, la visita del Cerdanyola, equip que, a hores d'ara, ocupa la part baixa de la classificació després de caure (6-1) contra l'HC Coruña en la primera jornada de lliga.

CONSULTA AQUÍ ALTRES RESULTATS DE L'OK LLIGA IBERDROLA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.