El DSV Club Voleibol Sant Cugat arrenca amb pas ferm a la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques han superat (3-0) les canàries per la via ràpida i sumen la primera victòria de la temporada


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha estrenat a la Lliga Iberdrola d'enguany amb una victòria contundent (3-0) davant el Sayre Gran Canaria. Les santcugatenques, que enceten una nova temporada amb l'objectiu d'igualar o superar els resultats de l'anterior, s'han mostrat solvents durant un partit que, tot i l'alt nivell del Sayre, s'ha decidit per la via ràpida. Amb aquest triomf meritori, les de Rafa Ruiz tanquen un cap de setmana rodó davant d'un rival que, tot i la contundència del marcador, també ha tingut diverses oportunitats per endur-se la victòria cap a terres canàries.

El duel ha començat més igualat del que estava previst arran d'alguns dubtes defensius mostrats per part de les santcugatenques. Ara bé, el conjunt entrenat per Rafa Ruiz, que ja coneixia a la perfecció al conjunt canari, ha estat a temps de reaccionar i s'ha posat les piles en defensa. A partir d'aquest instant, les vermell-i-negres s'han endollat en atac i han pogut emportar-se el primer set tot i l'esforç coral de les canàries (25-23).

El segon període ha estat, pràcticament, una calca del primer. Les santcugatenques han continuat prement l'accelerador i fonamentant el seu joc ofensiu en una defensa santcugatenca que ha estat pràcticament insuperable. Amb aquest compromís defensiu, les de Rafa Ruiz han estat capaces de sentenciar i endur-se un segon set (25-17) que confirmava les bones sensacions en aquest inici de temporada.

Amb l'arribada del tercer període, el Sayre Gran Canaria s'ha acabat desinflant davant l'esforç innegociable d'un DSV Club Voleibol Sant Cugat que no ha abaixat els braços en cap dels tres sets del duel. El resultat ha estat clar: les santcugatenques no han perdut el focus, han posat la lupa en els petits detalls i s'han acabat emportant el set (25-17) i la victòria.

El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, ha ressaltat l'actitud i el compromís del seu equip i ha recordat que, tot i els bons resultats de l'any passat, "l'objectiu del grup passa per no perdre el nord i per ficar el focus en la feina del dia a dia".

Amb aquest nou triomf, les vermell-i-negres arranquen la fase regular de la Lliga Iberdrola sumant els tres primers punts del curs. Uns tres punts que han de servir perquè les santcugatenques afrontin amb optimisme la segona jornada, que les durà a visitar la pista de l'Haro Rioja, equip que ha caigut (3-0), també aquest dissabte, davant l'Avarca de Menorca.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat afronta una nova temporada a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, amb l'objectiu de repetir la classificació per a la Copa de la Reina i per als quarts de final pel títol de lliga. El tècnic, Rafa Ruiz, continuarà a la banqueta per desena temporada consecutiva dirigint l'equip. Quatre baixes i cinc altes integren la nova plantilla de cara a la nova temporada 2023-2024.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS RESULTATS DE LA LLIGA IBERDROLA DE VOLEIBOL






Rafa Ruiz

Avui ens ha sortit tot bé. És una victòria que ens vindrà molt bé per encarar la pròxima jornada de lliga, que segur que serà molt complicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.