Remuntada del Junior masculí davant l'RS Tenis amb De Bruijn com a artífex de la fita

Els santcugatencs capgiren un resultat de (0-1) en contra amb tres gols anotats en un darrer període trepidant

El primer equip masculí del Junior ha superat (3-1) al RS Tenis en la quarta jornada de la Divisió d'Honor. Els d'Oriol Torras han aconseguit remuntar el matx en un últim quart trepidant liderat per Arnau De Bruijn, qui ha transformat dos penals córners. Els blau-i-negres sumen així la tercera victòria consecutiva de la temporada, sumant nou punts dels 12 possibles. La setmana vinent els santcugatencs visitaran terres donostiarres per enfrontar-se a l'Atlético San Sebastián, equip que encara no ha sumat cap punt.

El partit ha començat amb un Junior més propositiu arribant a porteria rival i creant ocasions de gol, malgrat que no han estat del tot molt clares. Tot i això, en un contracop ha estat el RS Tenis qui s'ha avançat gràcies a un gol de l'argentí Stefano Perugino qui ha situat el 0-1 en el lluminós.
En el segon període, tant l'equip blau-i-negre com el conjunt Santanderí han disposat d'un parell d'ocasions de gol. L'intercanvi de joc entre els rivals ha dut als jugadors al vestidor amb un (0-1) favorable al RS Tenis.
A la represa, el Junior masculí ha sortit a totes, buscant en cada moment una ocasió que els permetés iniciar la remuntada. A través de penals córners han arribat aproximacions reals de gol, que, però, els de Sant Cugat no han pogut materialitzar.
En el darrer període ha arribat l'èpica dels jugadors d'Oriol Torras. Arnau De Bruijn ha liderat la remuntada local, i, gràcies a dos gols en dues accions de penal córner, els blau-i-negres han pogut capgirar el marcador. Finalment, en els darrers instants de partit, Ferran Muñoz ha sentenciat el duel i ha situat el (3-1) que permet sumar al Junior tres punts més.

Oriol Torras

En la segona part no arribaven igual que en la primera a defensar, anaven més passats, hem provocat sis penals córners, quant a la primera part no havíem provocat cap. Jo crec que ha estat una feina d'anar cuinant-lo a poc a poc