El Junior femení es refà en la segona part i s'emporta els tres punts contra la Real Sociedad

Les santcugatenques han remuntat contra les donostiarres en els dos darrers períodes

El primer equip femení del Junior ha superat (3-1) la Real Sociedad en la novena jornada de la Lliga Iberdrola. Les de Guille Carnicer han començat perdent contra l'equip basc, però una segona part molt més còmoda i fluida per a les santcugatenques les ha permès iniciar la remuntada i sumar els tres punts. Les blau-i-negres sumen la setena victòria de la temporada i continuen líders de la primera divisió empatades a punts amb el Club de Campo. La pròxima jornada les blau-i-negres s'enfrontaran a l'Atlètic Terrassa.

Partit molt igualat en un primer temps on els dos equips han lluitat per tenir el control de la pilota. Tot i això, ha estat la Real Sociedad qui s'ha avançat primer en el lluminós, en una acció de penal córner que ha transformat Laura Garate. El partit ha marxat al descans amb les de Sant Sebastià per davant amb un 0-1.

A la represa, les de Guille Carnicer han sortit sobre la gespa del Lluís Serrahima a cercar en tot moment una manera que les permetés començar la remuntada. Dit i fet, les santcugatenques, molt més sòlides en el joc s'ha aproximat amb més èxit a la porteria donostiarra. Minut 37, penal córner a favor del Junior que aconsegueix transformar Berta Serrahima per aconseguir la igualada en el marcador. En el darrer període ha arribat una remuntada signada amb els gols de Júlia Strappato i María Gestí qui ha sentenciat definitivament el partit.

El tècnic, Guille Carnicer, s'ha mostrat molt satisfet per la feina feta per part de les jugadores en el segon temps. "La segona part l'hem jugat molt millor i bé, crec que l'equip ha sabut mantenir la calma i tenir paciència", ha afirmat Carnicer qui ha relacionat el bon joc amb el gol de Júlia Strappato que ha arribat "després d'una possessió llarguíssima en camp contrari".

Guille Carnicer

La segona part l'hem jugat molt millor i bé, crec que l'equip ha sabut mantenir la calma, tenir paciència. La demostració en el segon gol, després de tenir una possessió llarguíssima en camp contrari. Content per la imatge en la segona part.