El Junior masculí perd contra un Club Egara més valent i propositiu

Els terrassencs han passat per sobre d'un equip blau-i-negre inoperant en molts moments del matx


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Junior ha caigut (0-3) davant el Club Egara en la vuitena jornada de la Lliga MGS. Els d'Oriol Torras s'han vist superats per l'ofensiva egarenca i per l'encert dels visitants de cara a porteria. Una nova derrota que els allunya de les primeres posicions de la classificació. La pròxima jornada els santcugatencs rebran al CD Terrassa al Lluís Serrahima.

El duel vallesà ha començat amb els terrassencs amb més arribada a la porteria rival. Els d'Oriol Torras s'han vist superats per un Club Egara que donava més senyals de voler emportar-se la victòria a domicili. No ha estat fins als darrers dos minuts de la primera meitat quan Bruno Àvila ha avançat als de Terrassa.

A la represa, en una nova acció de penal córner, Pere Divorra ha situat el 0-2 en el lluminós. Tot i el desavantatge, els santcugatencs han buscat la manera de retallar la diferència de gols, tanmateix, no ha estat possible i només començar el darrer període Pere Bautista ha sentenciat el partit. Els jugadors del Club Egara tornen a la cocapital del Vallès Occidental després de golejar (0-3) a un Junior masculí més feble en molts moments del partit.

El tècnic, Oriol Torras ha estat molt autocrític amb el joc dels seus jugadors. "Hem jugat malament, en som conscients i ara hem de veure per què hem jugat així avui", ha sentenciat Torras.


Oriol Torras

Els jugadors del Club Egara són justos vencedors i ara toca fer autocrítica. Hem jugat malament, en som conscients i ara hem de veure per què hem jugat malament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.