El Junior masculí vol regnar l'hoquei sala estatal

Dos equips santcugatencs opten a guanyar el Català, tot i que l'objectiu és anar al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Plantilla del Junior de la temporada passada / Foto: Junior

Plantilla del Junior de la temporada passada / Foto: Junior

El Junior Futbol Club i l'Hockey Club Sant Cugat disputen les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei sala aquest dissabte al pavelló de l'Egara. El Junior s'enfrontarà amb les amfitriones, l'Egara, i l'Hockey Club Sant Cugat jugarà davant l'Atlètic de Terrassa. Tots dos equips santcugatencs pertanyen al Junior i ja s'han classificat per a la fase prèvia del Campionat d'Espanya que es disputarà al Pav 3 de la Rambla del Celler. En aquesta fase, els santcugatencs han de quedar entre els dos primers per accedir a la final a 6 de l'Estatal que es disputa a Màlaga del 19 al 21 de gener.

Ja fa dues temporades que el Junior ha fet una aposta important per a la secció d'hoquei sala, modalitat que es juga durant el desembre i el gener. S'aprofita l'aturada de la temporada d'hoquei herba per disputar aquesta modalitat de cinc contra cinc en una pista de parquet i on les parets tanquen el perímetre amb un joc molt dinàmic i ràpid. L'arribada a la secció del seleccionador estatal absolut, Fede González, ha servit per millorar aquesta secció. Els santcugatencs ja van arribar a les semifinals del Campionat d'Espanya la temporada passada i aquesta cercant un objectiu encara més ambiciós, guanyar l'Estatal.

El club, conscient del potencial existent, ha inscrit dos equips i de moment tots dos conjunts disputen les semifinals i només es veuran les cares en una hipotètica final. El que sí ja està assegurat és la participació dels dos equips a la fase prèvia de Sant Cugat. El tècnic de l'Hockey Club Sant Cugat, Oriol Torras, espera que els dos equips arribin a la final del Català.

La competició a Sant Cugat ha de servir per aconseguir el bitllet per a la fase final de l'Estatal. Vuit equips dividits en dos grups i només els dos primers es classifiquen per a les semifinals. El campió i subcampió aniran a Màlaga del 19 al 21 de gener. Torras explica que els dos conjunts estan preparats per assolir aquesta fita. El campió d'Espanya es classifica per a l'Europeu.






Uri Torras

Volem arribar amb els dos equips a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala.

Uri Torras

Volem arribar a la final a 6 en una competició amb equips que tenen molt nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.