El Solideo Patí Hoquei femení comença l'any amb derrota a la pista del Bembibre

Les santcugatenques han caigut derrotades per (2-1) davant el conjunt de Lleó

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat comença el 2024 amb derrota / Foto: cedida (FCP)

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (2-1) a la pista del Bembibre Hockey Club lleonès en l'onzena jornada de l'OK Lliga Iberdrola. Les locals han estat més encertades en atac, tot i que una gran Carla Batlle sota pals ha evitat que la derrota fos més gran. Les santcugatenques sumen la sisena derrota de la temporada, no obstant això, continuen a la desena posició, ara, empatades a punts amb les de Lleó. La pròxima jornada, les vermell-i-negres cercaran un nou triomf al Pav 2, on rebran al CP Voltrega dissabte que ve a les 13 h.

Un partit que ha estat força igualat entre les santcugatenques i les lleoneses. La jugadora santcugatenca Ariadna Avilès ha vist com l'àrbitre del partit li mostrava targeta blava per una falta. Amb una jugadora menys sobre la pista i una falta directa a favor del Bembibre Hockey Club, les santcugatenques han rebut el primer gol obra de Gisela Vicente. Tot just començar la segona part, Alba Ambròs ha empatat el partit. En el minut 7, Gisela Vicente ha tornat a anotar permetent així que les lleoneses s'emportessin el partit (2-1).