El Solideo Patí Hoquei Sant Cugat femení cau derrotat per dos gols davant el CP Voltregà

Les santcugatenques han demostrat un gran nivell tot i caure amb les osonenques

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-2) davant el CP Voltregà en la 12a jornada de l'OK Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han demostrat un gran nivell sobre la pista, però la falta d'encert en les rematades ha condemnat a l'equip dirigit per Beto Borregán. Les osonenques han aconseguit endur-se el partit en el tram final gràcies als gols d'Alexia Bosch i Esther Vistos. La pròxima jornada, les vermell-i-negres visiten la pista del CP Esneca Fraga, quart classificat.

Un partit amb molta intensitat que ha permès veure en la primera part ocasions les vermell-i-negres i les osonenques. En el costat santcugatenc, Laia Paredes i Alba Costa, qui debutava amb el primer equip amb 16 anys, han estat les jugadores que s'han apropat més a la porteria rival. Tot i això, el partit ha marxat al descans amb un empat (0-0).

A la represa, tot just començar, Ariadna Avilés ha pogut avançar a les santcugatenques amb una falta directa, però que no ha aconseguit transformar. L'ofensiva vermell-i-negra no s'ha aturat i quan faltaven set minuts pel final del partit, la jugadora osonenca Esther Vistos ha vist la targeta blava.

Una nova oportunitat de gol amb una falta directa per a les locals que no ha transformat Alba Ambrós. Tot i la superioritat numèrica, les santcugatenques han concedit el primer gol de la tarda obra d'Alexia Bosch. Un minut després, Esther Vistos ha sentenciat el matx i ha situat el definitiu (0-2) en el lluminós.

Malgrat la derrota, l'entrenador de les santcugatenques, Beto Borregán, s'ha mostrat optimista. "Marxo content, tranquil, perquè la feina feta per les meves jugadores ha estat bona", ha dit a Cugat Mèdia. El tècnic creu que aquest partit marca la línia que ha de seguir el seu equip per "reprendre reprendre l'esperit d'alegria i per no patir per estar més per sota del que hauríem d'estar".