Un gol invalidat al darrer segon de partit deixa el Solideo Patí Hoquei sense el triomf

Els santcugatencs han empatat (4-4) davant el Vic en un final polèmic on un àrbitre ha donat gol i l'altre l'ha anul·lat

Un gol invalidat al primer equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat en el darrer segon de partit davant el Vic ha deixat sense el triomf l'equip vermell-i-negre que s'ha hagut de conformat amb empat (4-4). Un dels àrbitres ha donat per vàlid el gol, però l'altre ha considerat que la diana marcada pel jugador santcugatenc l'ha fet amb el peu i no amb l'estic. Finalment, la decisió que s'ha imposat ha estat la de l'àrbitre que havia anul·lat el gol. Després d'aquesta decisió, el partit s'ha aturat per les protestes dels santcugatencs que han vist com se li escapava l'oportunitat d'estar a tres punts de la segona plaça, la promoció d'ascens, i que precisament ocupa el conjunt vigatà. El partit s'ha posat costa amunt per als locals amb un 0 a 2 visitant, però en el darrer segon del primer temps Pau Gilabert ha retallat distàncies. A la represa, Lucas Vicen ha establert l'empat i després el partit ha seguit el mateix gol amb diana visitant del Vic i empat dels santcugatencs. Després d'aquesta jornada, els vermells-i-negres són quarts, a sis punts del segon, el Vic, i la propera jornada visiten la pista del Tordera, conjunt de la part baixa de la taula.

Final amb molta polèmica arbitral i un gol que deixa els santcugatencs sense el somni d'apropar-se i retallar punts amb la segona plaça. El matx ha començat molt malament per als locals quan Roger Font ha fet el 0 a 1 als tres minuts de joc. Les ocasions i oportunitats sempre eren per al conjunt visitant. La segona diana vigatana ha arribat a deu minuts per al final del primer temps quan Aleix Ordóñez ha marcat el 0 a 2. Quan tothom pensava en el camí dels vestidors, el capità, Pau Gilabert, ha fet l'1 a 2 a falta de tres segons per acabar la primera part. Un gol psicològic per als locals.

A la represa, Lucas Vicen ha aconseguit l'empat a 2, però mig minut més tard, nou gol visitant obra d'Arnau Parcerisas. El matx s'ha complicat encara més quan Jordi Gabarra ha vist la targeta blava i falta directa per al Vic que no ha trobat el camí del gol, però minuts de superioritat numèrica vigatana que no han pogut aprofitar.

Pau Gilabert ha tornat a posar les taules a falta de dotze minuts per al final, però dos minuts més tard, Aleix Ordóñez ha fet el 3 a 4. Els vermells-i-negres no s'han arronsat i Tomás Villares ha empatat el matx (4-4) a sis minuts per acabar el matx. En el darrer segon de matx, gol anul·lat per un àrbitre i validat per l'altre. Finalment, la decisió que ha prevalgut la de l'àrbitre que anul·lava la diana. Protestes dels jugadors, del tècnic, Óscar González, i fins i tot del capità, Pau Gilabert, que els hi ha ensenyat les imatges. Un punt per a cada equip i molta impotència local.

El tècnic, Óscar González, lamenta el criteri arbitral que ha decidit invalidar el gol final.

Óscar González

No entenc que un àrbitre valida el go i l'altre diu que no. Al final preval la decisió d'un per damunt de l'altre.